Cum comand
Comanda se plaseaza direct pe site, urmand ca in scurt timp sa primesti un email de confirmare. Facem tot posibilul ca stocurile sa fie mereu actualizate, insa in perioadele in care se plaseaza simultan multe comenzi exista posibilitatea unei mici intarzieri. Promitem, insa, sa gasim solutii si sa ramanem prieteni ;-).
De asemenea, comanda se poate plasa si telefonic (0341 456 876 sau 0731 433 535). Ne place sa cream si sa mentinem o relatie directa cu clientii nostri, sa primim feed-back-uri despre produsele si serviciile oferite de noi. In acest caz este necesar doar sa ne transmiti denumirea si codul produsului dorit, pentru o identificare cat mai precisa, iar apoi noi ne ocupam ca toate articolele sa ajunga cat mai repede si in siguranta la tine. Mai mult, daca ai nevoie de informatii suplimentare despre produs sau despre modul de folosire, consultantii nostri sunt aici pentru a te ajuta, fie la plasarea comenzii, fie ulterior.

Cum platesc
Plata se poate face ramburs, la primirea coletului (transport prin Sameday sau DPD), prin transfer bancar, dupa ce emitem factura proforma aferenta comenzii, sau la sediul nostru, daca alegi sa ridici produsele direct de la noi.

Transport si costuri
Transportul se poate efectua fie prin Sameday, fie prin DPD
* Transport curier ramburs, 19 ron

Conditii retur
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, conform OUG nr. 34/2014, in aceeasi stare in care au fost livrate (ambalaj original, eticheta intacta, instructiuni, alte documente, daca exista). Daca, din diverse motive, doresti sa faci retur, primul pas este sa ne contactezi telefonic, iar noi sa iti trimitem un formular de retur. Alegi un curier, trimiti coletul la adresa: SC KOSMETIC LIFE SRL, Bd-ul IC Bratianu, nr.18, C1, Constanta, iar in termen de 5 zile lucratoare de la primirea coletului tau, viram contravaloarea comenzii intr-un cont indicat de tine.

Date societate

SC KOSMETIC LIFE SRL

CUI 41191030

J13/2076/2019

Cont: RO49INGB0000999910509688 – ING BANK