Povestea noastra

Sa schimbam felul in care

facem afaceri

SC KOSMETIC LIFE SRL Constanta este o firma care a luat fiinta dupa o prospectare asidua a pietei si o analiza a necesitatilor de zi cu zi ale societatilor care isi desfasoara activitatea in domeniul cosmetic.

In primul rand

Am ales o gama de produse fara de care persoanele care lucreaza in domeniu nu isi pot desfasura activitatea in conditii optime.

Produsele noastre

La noi gasiti de la produse pentru masaj, epilat, intretinerea tenului, pana la produse profesionale destinate podoabei capilare. De asemenea, nu lipsesc nici consumabilele, absolut necesare in desfasurarea unor astfel de activitati.

Am analizat si ales produse cu o mare atentie, fara a face rabat la calitate, si care sa respecte un raport calitate/pret rezonabil.

Ne-am decis

sa mergem inainte

Echipa noastra este alcatuita din oameni implicati si seriosi in munca pe care o desfasoara, capabili sa raspunda tuturor intrebarilor adresate de voi.

KOSMETIC LIFE se dezvolta datorita unui proiect cofinantat din fonduri europene. Este vorba despre Proiectul "Scoala de Afaceri – Regiunea Sud-Est", Proiect cofinantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 implementat de "Aleron Training Center" SRL.